OVER ONS

Passie & Liefde voor de sport

Beste bezoeker,
Met veel liefde en passie voor de sport verwelkomen wij u graag op onze website. Wij als golfspecialist willen het u zo makkelijk mogelijk maken. Ons team staat daarom altijd voor u klaar! Onze kwaliteit vertalen wij dan ook in service gericht op de klant en het voorzien van zijn of haar behoefte. Ons team bestaat uit 3 studenten die ieder gespecialiseerd zijn in het meten en waarderen van golfballen. Het is daarom altijd mogelijk om advies te vragen aan een van onze medewerkers. Zij zullen u dan helpen met het uitzoeken van de juiste bal die het beste bij u past. Dit gebeurd dan op basis van uw HCP en speelstijl! Het is voor ons een droom die uitkomt om onze hobby om te zetten in een bedrijf. Wij hopen dit door te blijven zetten door constant te innoveren. Het is voor ons belangrijk dat de klanten de beste kwaliteit golfballen krijgen en met een glimlach op de golfbaan staan!


ONS IDEE EN VISIE


Aan de Nederlandse westkust, daar waar de meeste golfbanen van het land liggen, ontstond het idee en visie van PremiumGolf op een zomeravond in 2020.

“Wat gebeurt er met alle verloren golfballen? Stel je voor dat we ze allemaal kunnen verzamelen en recyclen. Daarmee kunnen we niet alleen het milieu een plezier doen, maar ook allerlei soorten golfballen verkopen. Aan alle soorten golfers, jong en oud, mannen en vrouwen…”

Ralph, Luco en Tristan openden in juni 2020 de eerste webshop. PremiumGolf begon door tevreden klanten, warme zonnige dagen en lange golfseizoenen snel te groeien. 


RECYCLEN VAN GOLFBALLEN


Onze hoofdactiviteit is het recyclen van golfballen. Daarbij gaat het om meer dan alleen maar verkopen. Onze bedrijfsfilosofie is niet alleen om het milieu te beschermen, maar ook om onze klanten te laten profiteren. Met behulp van onze klanten kunnen wij het water op golfbanen reinigen en beschermen. Door de golfballen te verwijderen, voorkomen wij milieubelastende golfbal afzettingen. Daarvoor geven wij aan tal van ervaren duikers de opdracht om ons voorzichtig en effectief te voorzien van hoogwaardige golfballen. Onze contractuele partners zijn golfclubs en golfbanen, die ervoor zorgen dat aan onze behoeften wordt voldaan. Na een professionele voorbereiding van de golfballen worden ze gesorteerd en verkocht volgens productgroepen en -klassen. Een efficiënte samenwerking van alle belangrijke spelers die wij waarderen, verrijkt zowel u, de klant, als het milieu, waaraan wij naar onze mening speciale bescherming verschuldigd zijn.


Ons Team:

 

Naam: Tristan van Oyen

Naam: Luco van Oyen

 

 

Naam: Ralph Rekkers

 

 

NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen! Dit kunt u doen door bovenin een account aan te maken!

GOLFBALLEN KOPEN

Lakeballs/ Golfballen kopen tegen de laagste prijs? In ons uitgebreide assortiment bieden wij u alle merken en modellen lakeballs aan.

 

@PremiumGolf